Behangrijk, unieke wanddecoratie

Naast ons reclamebureau heeft Vliegende Varkens nog een uniek label. Met Behangrijk verzorgen wij unieke wanddecoratie. Inspirerende designs waarmee je in een handomdraai een opvallende wanddecoratie in huis haalt. Een echt kunstwerk voor aan je muur!

Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in diverse wandoplossingen. Dit gaat van origineel behang tot indrukwekkende panelen. En van prachtige stretchframes tot effectieve oplossingen waarbij je kunt denken aan akoestiek verbeterende opties tot room dividers.

Ons eerste behang ontstond spontaan. Gewoon in onze eigen werkruimte. Die lange, brede muur op kantoor schreeuwde om aandacht. Het idee ontstond om een prikbord te maken in de vorm van behang. Hier konden wij onze creatieve ideeën en persoonlijke foto’s op kwijt. Daarnaast zag het er erg mooi uit. En ook onze klanten reageerden super enthousiast. Zo ontstond het idee om Behangrijk te starten.

Wij ontwerpen met de intentie om de wereld mooier te maken. Kunst in het kwadraat noemen we dat. Wij zijn er trots op dat wij met deze unieke dessins mensen en bedrijven inspireren om meer uit hun woon-, werk- of slaapkamer te halen.

Behangrijk is enorm flexibel. Voor iedere vraag hebben wij een originele oplossing. Hierdoor zijn wij toegankelijk en multi-inzetbaar. Naast onze (niet-zo-)standaard ontwerpen bouwen wij ook ons Behangrijk Op-Maat-traject uit, zodat wij naast onze prachtige basislijn ook multifunctioneel en multidisciplinair inzetbaar zijn.

Wij werken tevens regelmatig samen met interieurarchitecten en designers. Hierdoor hangen veel Behangrijk designs bij bedrijven, in de horeca en bij instellingen. Dus, ben je trots op je successen? Deel ze met collega’s en klanten. Wees origineel en vertel jouw verhaal via een uniek behang, frame of paneel. Sfeer verhogend en bovendien genoeg gespreksstof gegarandeerd! Wij stemmen de sfeer van de ontwerpen perfect af op de behoefte van de gebruikers van de ruimte. Een smaakvolle wand in de bedrijfskeuken of kantine, een gezellige hoek in een grand café of de geschiedenis van je bedrijf zichtbaar in de vergaderruimte? Wij leveren Behangrijk voor iedere plek.

Meer weten over Behangrijk en/of onze basislijn bestellen? Kijk op www.behangrijk.nl of bel 0541 537 827.