Expertises

Concept ontwikkeling

Concept & strategie

Doel en doelgroep; wat is de essentie van je boodschap en wie ben jij/zijn jullie? Die vragen willen we eerst beantwoord zien. We gaan niet zomaar wat roeptoeteren: effectieve communicatie vraagt om een stevig fundament. Dus voordat wij allerlei creatieve en prachtige ontwerpen aan je presenteren, laten we eerst een diepgaande analyse los op jou; je bedrijf; je product en bovenal je klanten. Geen stress; dat resulteert niet in vuistdikke rapporten die niemand leest. Wel krijg je op basis hiervan een bondig, strategisch onderbouwd plan van aanpak. Hoe zet je je merk in de markt; hoe bereik je de doelgroep en hoe onderhoud je de communicatie? Daaruit volgt tenslotte via welke kanalen we de communicatie laten lopen.

 

Online

Online & web

Vraagje: hoeveel bedrijven ken jij die nog niet online communiceren? En hoe succesvol zijn die? Het gaat niet alleen om een website, maar dan moet je ook nog online gevonden worden. Wij zorgen dat klanten jouw website of webshop vinden; via Google en natuurlijk ook op social media. Daarvoor werken we samen met een team van webbouwers en marketing- en communicatiespecialisten. Verder ontwerpen wij de website zo, dat hij optimaal wordt weergegeven; ongeacht of de bezoeker een smartphone, tablet of een computer gebruikt. En dat het er dan ook nog eens stijlvol en mooi uitziet… daarvoor heb je nou eenmaal ontwerpers ingehuurd.


 

Foto & video

Foto & video

We leven in een beeldcultuur. Wil je gezien worden, moet je ervoor zorgen dat je beeld de aandacht trekt. Of het nou gaat om profilerende, prikkelende video’s voor Youtube of strakke, begeerte-opwekkende fotografie voor je magazine. Wij kijken kritisch naar beeld en beeldvertalingen. We vertalen de essentie van jouw boodschap naar een pakkend en inspirerend beeld; een beeld met impact. A picture paints a thousand words.

 

Ontwerp

Ontwerp & presentatie

Continu prikkelen, emotioneren en verbazen. Anders zijn. Je kop boven het maaiveld uitsteken. We zijn een team met een brede expertise. We zijn echte ontwerpers, weten grafisch en technisch van de hoed en de rand. We weten ook hoe je denkbeelden kunt veranderen, koopgedrag kunt sturen of jouw merk kan boosten. We zijn van weinig blabla en we zijn telkens op zoek naar visueel zichtbaar en bovenal effectief resultaat. We ontwerpen zowat alles, we draaien onze hand nergens voor om. 


 

Tekstredactie

Tekstredactie

Het verschil tussen een tekst schrijven en een boodschap overbrengen is groot. Tekst schrijven is de kunst om snaren te raken. Om de aandacht te trekken en vast te houden. Om precies de goede informatie te bieden, maar ook de juiste vragen op te roepen. Daarom werken wij samen met ervaren copywriters. Tekstschrijvers die voor het meest optimale resultaat kunnen meedenken al vanaf de conceptfase. Voor een optimaal resultaat.

 

Klantgericht

Klantgericht

Korte lijnen, daarin schuilt onze kracht. We werken voor de klant maar bovenal ook met de klant. Je communiceert direct met de ontwerper die voor jou aan het werk is. Dat voorkomt ruis of nog erger: miscommunicatie. Deze werkwijze maakt dat we jouw boodschap het beste kunnen communiceren. Altijd resultaatgericht en pragmatisch, zo werken wij. Onze verrassende vormgevers, gedegen webbouwers en doelgerichte communicatiemensen willen maar één ding: met de inzet van de juiste middelen altijd het meest effectieve resultaat behalen. Ook voor jou!