Referenties

Hoor je het ook eens van een ander

Probleem met websites: we kunnen wel heel erg blij met onszelf zijn, maar wat zegt dat nou? Vandaar dat we graag ook onze klanten aan het woord laten over hun ervaringen met ons. Hoe bescheiden we ook zijn, toch plaatsen we even de Varkens in de schijnwerpers.

Ropeblock

Ropeblock

Werken met Vliegende Varkens is een feestje! Of het nu gaat om het ontwikkelen van ­websites, brochures, het bedenken van effectieve dm-acties & standontwerpen, ze weten alles in no-time met veel enthousiasme te vertalen naar aansprekende, originele en effectieve oplossingen. Een mooi voorbeeld is de in het oog springende en stijlvolle meertraps mailing die Vliegende Varkens voor een beursevent had ontwikkeld. Deze is zeer effectief gebleken en vertaalde zich naar een zeer hoge opkomst onder de genodigden. Vliegende Varkens in a nutshell: denken goed mee, zorgvuldig, origineel, stijlvol, kwaliteit, grafisch zeer sterk, snel en plezierig om mee te werken.

Anita Veenstra
Marketing & Communication Manager Ropeblock

Training with a Twist

Training with a Twist

Vliegende Varkens heeft vorige jaar mijn nieuwe website gebouwd. Naast het feit dat het ontwerp fris en creatief oogt ben ik vol lof over de fijne samenwerking. Het contact was altijd prettig en afgestemd op mijn wensen en tijd. Geen moeite was teveel. Het resultaat is dan ook niet alleen mooi maar past ook 100% bij wie ik ben en wat ik doe.

Britta Lassen
Directeur Training with a Twist

AcuteZorg Euregio

AcuteZorg Euregio

Vliegende Varkens heeft, mede door de originele en creatieve offerte die zij hebben uitgebracht, de website mogen ontwerpen voor het grensoverschrijdende project in de acute zorg PREpare. Dit heeft geleid tot de website ‘spoedzorgrettung.nl. Op hun eigen originele wijze - prachtige voorbeelden gemaakt van diverse keyvisuals - hebben Iris en haar team meegedacht hoe we deze website, bedoeld voor zorgprofessionals en burgers, op een adequate wijze kunnen indelen, zodat deze gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Daarnaast heeft Vliegende Varkens recent onze huisstijl een nieuw hedendaags tintje gegeven, goed meegedacht en verwoord wat wij bedoelden. Top!

Als afsluiting van het 3-jarige grensoverschrijdende project in de acute zorg PREpare, heeft Vliegende Varkens het tweetalige eindrapport Spoedzorg in de Euregio (Abschlussbericht Rettung in der Euregio) ontworpen. Mede door de creativiteit van Iris en haar team is ook nu weer een goed eindresultaat ontstaan, waar we zeer tevreden over zijn.

Marja Nijkrake-Munster
Office Manager Acute Zorg Euregio

Nolet Bult

Nolet Bult

Het team van Vliegende Varkens staat voor mij klaar, wanneer nodig 7 dagen per week; het geeft een gerust gevoel dat het drukwerk voor mijn klanten bij hen in goede handen is. Met een prachtige en verrassende vormgeving die zij in zeer korte tijd voor mij maken, ga ik graag op pad. De lijnen zijn kort en ze denken altijd mee in soms hectische situaties. Kortom: een fijne en professionele partner om mee samen te werken!

Nolet Bult
Uitvaartonderneemster 

Bureau De Poort

Bureau De Poort

Vliegende Varkens heeft voor mij een prachtige website gemaakt en huisstijl ontworpen. Hun creativiteit, persoonlijke aanpak en afstemming op mijn wensen heeft geleid tot een resultaat waarbij ik regelmatig complimenten krijg van mijn klanten en zelf ook nog steeds dik tevreden ben.

Erik Schutten
Directeur Bureau de Poort

Tuincentrum Wolters

Tuincentrum Wolters

Vliegende Varkens is een creatief ontwerpbureau die voor ons bedrijf net dat stukje extra uitstraling toevoegt. Vooral het humoristische tintje in hun ontwerpen spreekt ons erg aan. Het enthousiasme, het meedenken en de correcte communicatie maakt hun tot een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. De betrokkenheid bij ons als klant is bovengemiddeld, wat zeer gewaardeerd wordt.

Lotte Wolters
Directeur Tuincentrum Wolters

Novoserve

NovoServe

In het eerste persoonlijke gesprek werd aandachtig geluisterd naar wensen én gekeken naar wat nodig was. Zonder te vroeg beloften te doen, is het resultaat een mooi ontwerp waarbij de beoogde commerciële doeleinden niet uit het oog zijn verloren. Vliegende Varkens betrekt bestaande bedrijfsprocessen én menselijke psychologie in het ontwerp, waardoor het totaalplaatje echt compleet is: praktisch maar ook menselijk. Ze begeleidden ons in het implementatieproces en stonden (en staan) altijd klaar bij te sturen waar nodig. Het eindresultaat is een echt uniek ontwerp dat past bij onze bedrijfswaarden en -doelen.

Herke Plantenga
Directeur Novoserve

Gezondheidscentrum Haverstraat

Gezondheidscentrum Haverstraat

We hebben erg prettig samengewerkt met de Vliegende Varkens. Ze gingen heel professioneel te werk, waardoor we de uitstraling in het logo en bewegwijzering hebben gekregen wat we wilden en waar we als gezondheidscentrum voor staan. We genieten nog elke dag van het resultaat. In de samenwerking werden we prettig geholpen. We hadden naast Iris een vast contact persoon Björn, waardoor de lijnen kort waren en we een grote klus in korte tijd hebben kunnen klaren.

Annemiek Wagenvoort
Huisartsenpraktijk Van der Krabben Roek Wagenvoort

Stichting DARE

Stichting Dare

Samen met haar Vliegende Varkens, is Iris zeer creatief, punctueel en een warm persoon om mee samen te werken. Ze staat open voor het idee van een ander, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit van het eindresultaat.

Klaas Eeftingh
Directeur Stichting Dare