Maak indruk met je bedrijfslogo

Vaak is je logo en je huisstijl het eerste wat je potentiële klant van je ziet. Daarom is een goed overwogen logo zo belangrijk. Ieder bedrijf heeft een logo nodig, maar lang niet elk bedrijf besteedt evenveel aandacht aan een goed overwogen beeld. Het logo bepaald de uitstraling van je bedrijf. Het laat zien of je een hele zakelijke insteek hebt of dat je juist los en fris bent. Als jouw logo niet uitstraalt wat de klant zoekt of verwacht dan is de kans groot dat je klanten misloopt.

Je logo zegt dus meer over jouw bedrijf dan je waarschijnlijk dacht. De identiteit van je bedrijf moet je dus weerspiegelen in de huisstijl van je bedrijf. Hierbij hangt alles samen. Kleur, lettertypes en vorm. Daarom is een logo nog niet zo eenvoudig gemaakt. Om tot een goed, en vooral sterk logo te komen moet je op zoek naar de essentie van jouw bedrijf. En dat is exact wat Vliegende Varkens doet bij het ontwerpen van een huisstijl. Herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en vertrouwen zijn de kernaspecten die wij gebruiken bij het vormgeven van een logo.

Zoals alles veranderd met de tijd zal jouw bedrijf nu ook anders zijn dan enkele jaren terug. Nieuwe inzichten en technieken vormen je onderneming. Het kan dus heel goed zijn dat jouw huisstijl niet meer past bij je huidige expertise of uitstraling. Blijf dan vooral niet hangen in oude sentimenten, durf stappen te zetten richting de toekomst. Het her-ontwikkelen van de huisstijl van jouw bedrijf is dan de beste optie. Hierdoor straalt je huisstijl weer professionaliteit uit en geeft het jouw klant vertrouwen.

Vliegende Varkens ontwikkeld niet zomaar huisstijlen. Wij duiken eerst in de essentie van jouw bedrijf en gaan aan de hand van een diepe analyse aan de slag. Want zodra wij weten waar jouw onderneming voor staat kunnen wij een effectief en spannend ontwerp maken.

Meer weten over logo’s, huisstijlen en branding? Bel 0541 537 827 of mail info@vliegendevarkens.nl